Da er det klart for fiskekortsalg på nett

Manndalen Jeger- og Fiskerforening innfører fiskekort og fangstrapportering på nett fra og med sesongen 2018. Dette vil forenkle oversikten i økonomien rundt salg av fiskekort og forbedre innrapportering av fangst til Fylkesmannen og Miljødirektoratet. En god fangstrapportering er avgjørende for utfall i f.eks. søknader om fredningstider og økonomiske støtte. Innføringen av dette systemet ble også vedtatt på siste årsmøte. Nettløsningen fungerer også på mobil.

Fiskevaktene/oppsynet kommer utenbygds fra, og vil mangle kjennskap til lokale fiskere, derfor er det viktig at følgende dokumentasjon medbringes:

  • Personlig identifikasjon,
  • Utskrift av betalt fiskekort/grunneierbevis, eventuelt kvittering på mobil.
  • Bekreftelse på betalt fiskeravgift til Miljødirektoratet.

Noen i oppsynet har også politimyndighet. Overtredelser av reglementet kan føre til politianmeldelse. Det er straffbart å unnlate å legitimere seg til offentlig tjenesteperson.

Det betales ingen depositum for innlevering av fangstrapport, men de som leverer i tide, er med i trekningen av flere flotte premier. De som ikke leverer fangstrapport i tide, kan risikere å bli utestengt fra fiske i Manndalselva neste sesong. Men god velvilje fra fiskernes side gjør nok at vi får inn disse rapportene i tide. Lignende løsninger er allerede i bruk i andre elver.

Vi håper på positiv innstilling til denne løsningen, som vil lette oss i administreringen av fiskekortsalg og fangstrapporter.

Det er viktig at alle setter seg inn i fiskereglene og vilkårene for kjøp av kort.

På hjemmesiden til MJFF, manndalen.com, klikker man på linken «Fiskekort» øverst på siden. Klikk på denne og gjør dine valg. Kjøpet foregår i nettbutikken. Betal med bankkort.
Instruksjonsvideo om hvordan man kjøper kort og leverer fangstrapport ligger på hjemmesiden under «Om oss, nyheter»

Ved spørsmål, kontakt Geir Arne Evanger på 41107018, Odd Isaksen på 99630954 eller Ellen Dalvik på 99794190
Lykke til.

nb_NONorsk bokmål