Fiskekort 2019 – veiledning

I år som i fjor vil salg av fiskekort og rapportering av fangst foregå elektronisk via Manndalen Jeger- og Fiskerforenings hjemmesider her på manndalen.com.

For å gjennomføre kjøp (unntaket er grunneiere og ungdom under 16 år), må du registrere en brukerprofil og ha betalt depositum. Du trenger en gyldig epostadresse for å registrere deg.

Her kan du lage en brukerprofil.

Hvis du kjøpte fiskekort i 2018 kan du bruke samme brukernavn og passord som i fjor. Hvis du har glemt passordet kan du få et nytt her.

Det er mulig å registrere seg i prosessen med å kjøpe depositum/fiskekort, men vi anbefaler at du registrerer deg først.

Nyttige snarveier

Betale depositum / bestille kort

Slik gjør du :

  • Kryss av for depositum for sesongen 2019 ( gjelder alle kjøp)
  • Er du medlem, velg «Medlemmer MJFF kr.100» øverst. Du vil også bli spurt om medlemsnummer som er obligatorisk å fylle ut.
  • Har du bostedsadresse i Manndalen og ikke er medlem, velg «Folkeregistrert adresse kr.300»
  • For kvinner som ønsker frikort mellom 15.07-15.08 velges dette punktet. Depositum må betales.
  • Depositum for døgnkort betales adskilt fra selve døgnkortet. Du vil få tilgang til å kjøpe døgnkort etter at betaling av depositum er registrert. Du trenger bare betale depositum en gang.

De to siste punktene er for deg som vil kjøpe et kort for andre. Depositum registreres og betales av bestilleren. Merk at bestiller også er ansvarlig for at fangstrapport leveres også for disse kjøpene.

Slik ser det ut

Etter at depositum for døgnkort er betalt, og du har logget inn, vil du se en snarvei til døgnkort-kjøp i menyen til høyre under «Fiskekort».

Her finnes også snarvei til sesongkort for grunneiere og ungdom under 16 år.

nb_NONorsk bokmål