Personvernerklæring

Hvem vi er

Dette nettstedet drives av Manndalen Jeger- og Fiskerforening ( heretter MJFF ).
Vår nettstedsadresse er: https://manndalen.com

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Registrerte brukere/nettbutikk

Fra og med sesongen 2018 vil reguleringen av fisket i Manndalselva skje elektronisk. Fiskekort fås kjøpt her på manndalen.com, og ved å kjøpe et fiskekort vil du samtidig registrere en brukerprofil som gir tilgang til våre nettsider. I forbindelse med registrering av brukerprofilen din, ber vi om informasjon som er relevant for kjøp av dagskort eller sesongkort for Manndalselva. For å knytte sammen kjøpet med identitet på fiskeren, ber vi om at brukeren registrerer navn og adresse. For å sende kvittering på kjøp av fiskekort, identifisere brukeren for innlogging, og kommunisere meldinger som dreier seg om bruk av manndalen.com for registrerte brukere, ber vi om at du registrerer en gyldig epostadresse.

For de som ønsker rabatt for medlemmer ber vi om at brukeren oppgir medlemsnummeret i Norges Jeger- og Fiskerforening. Vi lagrer denne informasjonen i løsningen, men den er kun tilgjengelig for brukeren selv og for nettstedets administratorer. Informasjonen blir ikke benyttet til andre formål enn nevnt over. Kredittkortinformasjon fylles ut når man sjekker ut fra kassen, og lagres ikke i løsningen.
Betalingen gjennomføres gjennom Stripe betalingsgateway. Her kan du lese deres personvernerklæring.

Alle registrerte brukere har tilgang til alle registrerte data knyttet til sin egen brukerprofil når de er innlogget. Du kan når som helst be om å få slette alle personlige opplysninger fra manndalen.com, men en gyldig brukerprofil er nødvendig for å disponere et fiskekort.

Registrerte brukere/fangstrapport

MJFF plikter gjennom sin rolle som forvalter av fiskekort for Manndalselva, å rapportere all fangst gjort av innehaverne av døgnkort og sesongkort for elva. Fra og med sesongen 2018 vil også fangstrapportene bli levert elektronisk gjennom nettstedet manndalen.com. Tilgang til fangstrapportene henger sammen med kjøp av fiskekort, og man benytter brukernavn og passord fra kjøp av fiskekort for å få tilgang til fangstrapport-skjemaet. Fangstrapportene samler inn og lagrer data om fangsten til hver enkelt fisker, og er kun tilgjengelig for fiskeren selv og for nettstedets administratorer. I fangstrapporten registreres dato og klokkeslett for fangsten, art som er fanget, sonen fisken er fanget i, samt lengde og vekt. I tillegg kan man legge ved et bilde og sine egne kommentarer for hver rapport.

Etter endt sesong vil det gjøres en eksport av den totale fangsten, etter modell fra Miljødirektoratets Lakseregister (https://fangstrapp.no/). Eksporten vil ikke inneholde noen persondata, eller data som ikke etterspørres i registeret. men som er med i skjemaet som en ekstra ressurs for fiskeren.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet i forbindelse med fangstrapporter eller annet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer/påmeldingskjemaer

Dersom du benytter vårt kontaktskjema eller et påmeldingsskjema for å sende oss en beskjed, vil vi motta informasjonen som sendes per epost. I disse skjemaene ber vi om navn, adresse, og informasjon som er relevant for den enkelte påmelding. For å kunne kommunisere med avsenderen av skjemaet ber vi om at også en epostadresse oppgis. Husk at kommunikasjon via epost ikke anses som sikkert, og at vi derfor aldri vil be om noen form for sensitiv informasjon eller kredittkortopplysninger via våre skjemaer eller via epost. Oppgi kun betalingsinformasjon når du benytter vår betalingsgateway. Ingen opplysninger fra våre skjemaer deles med noen tredjepart, med mindre dette er spesifikt stadfestet i vilkårene for påmeldingsskjemaet. Dette kan forkomme når f.eks. når kurs arrangeres av andre aktører enn MJFF, eller når informasjon fra kurset er nødvendig for å registrere kursbevis eller andre dokumenter knyttet til arrangert kurs.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg» vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Vi benytter følgende tjenester i vår løsning:

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Manndalen Jeger- og Fiskerforening deler ingen personlig informasjon registrert på nettstedet.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Kontaktinformasjon

Manndalen Jeger og Fiskerforening

Org.nr: 912 093 808
9144 SAMUELSBERG

Epost : manndalen.jff@gmail.com

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi har tillit til at våre partnere sikrer data på en forskriftsmessig måte. Dine innsendte opplysninger vil ikke bli offentliggjort noe sted, og kun tilgjengelig for aktører tilknyttet drift av MJFFs hjemmesider. Vi behandler ingen «sensitive» opplysninger, i verste fall vil noen kunne se ditt navn og din epostadresse og eventuelt innhold sendt i skjemaer. Vi lagrer ikke innhold fra kontaktskjema i løsningen.

Våre rutiner for datalekkasjer

Vi lagrer ingen sensitive opplysninger i løsningen

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Ingen

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Ingen

Opplysningskrav fra bransjelovgivning

Ingen kjente

nb_NONorsk bokmål